Retourneren – Rotstad
277
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-277,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Retourneren

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rotstad.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ook kunt u gebruik maken van het meegeleverde modelformulier voor herroeping.

 

Uitzonderingen retourneren

Ondergoed kan op basis van de hygiëne-uitzondering niet worden geretourneerd wanneer de verzegeling van de verpakking is verbroken.

 

Identiteit ondernemer

Rotstad B.V.

Paradijslaan 105-b02

3034 SJ, Rotterdam

info@rotstad.com

NL858137628B01

Geïnteresseerd in onze Rotstad Boxer?